JOUW lievelingsmerken aan GIGA kortingen op EVENT 5.0

JOUW lievelingsmerken aan GIGA kortingen op EVENT 5.0

Hét outlet topevent van Lieven Hendrickx Horse Supplements is terug! Begin december zullen tijdens EVENT 5.0 al jouw lievelingsmerken aan geweldige prijzen de deur uit gaan, de uitgelezen kans om een winterse prachtslag te slaan …

Op 1, 2 & 3 december zullen bij Lieven Hendrickx in Lille de kortingen je om de oren vliegen. Met ronde prijzen en kortingen van -40% tot wel -70% op talrijke kwaliteitsvolle merken wordt dit de buitenkans om zowel jou als je paard nog eens uitgebreid te verwennen!


Van de meest geliefde merken zullen er in de outlettent dekens, singels, peesbeschermers, hoofdstellen, jassen, rijbroeken, en zo nog veel meer te vinden zijn tegen niet te kloppen prijzen. En als dat nog niet genoeg is, vallen er dat weekend ook in de winkel zelf leuke kortingen te sprokkelen …Het volledige team van Lieven Hendrickx is alvast dolenthousiast en kan niet wachten om jou en jouw vrienden op dit unieke event te ontvangen!
Sla geen slag maar een volledige home run bij Event 5.0 tijdens volgende momenten:


Donderdag 1 december: 10u – 18u


Vrijdag 2 december: 10u – 20u


Zaterdag 3 december: 10u – 17uTe benieuwd na het lezen van deze waanzinnige actie, bekijk hier dan alvast de officiële sneak-peak:Niet te missen dus!