Jos Lansink wordt coach in Aken's management cursus

Jos Lansink wordt coach in Aken's management cursus

De 'Aachen Equine Campus' biedt volgend jaar een nieuwe cursus aan. "We willen inspelen op de verandering in de paardenindustrie," klinkt het. Met de nieuwe cursus wil het trainingsprogramma nu ook de Stable Manager van de toekomst vormen. "Onze markt staat in Duitsland goed voor 6,7 miljard euro omzet," vertelt Campus directuer Stefan Knopp. "HEt is van belang dat we in deze economische markt ook de veranderingen kunnen bijbenen."

Starten aan de Aken Campus moet je wel als investering bekijken want het programma van 1 jaar kost je meteen €8.000 euro. Daarbij zit wel een stagepakket inbegrepen bij verschillende topruiters. Voor de springruiters is dat bij Jos Lansink (BEL), Elizabeth Madden (USA) of Holger Hetzel (GER). 

"Deze stages zullen de managers toelaten om te leren bij geslaagde en succesvolle actoren in onze sport. Het laat ze toe een beter professioneel inzicht te krijgen."

De focus ligt op algemeen de hippische industrie, digitalisatie, communicatie en operationeel management. De cursus wordt in het Engels onderwezen.