Je paarden verzekeren: waarom samenwerken met een gespecialiseerde verzekeringsmakelaar ?

Je paarden verzekeren: waarom samenwerken met een gespecialiseerde verzekeringsmakelaar ?


Verzekeringen en alles wat erbij komt kijken, lijkt vaak zeer ontoegankelijk. Samenwerken met een gespecialiseerde verzekeringsmakelaar is daarom eigenlijk gewoon een must. Zij beschikken namelijk over een uitgebreide kennis van de verzekeringsproducten die er zijn op de markt en hebben reeds veel ervaring opgedaan door de jaren heen. Zij kunnen je helpen om je investeringen zo goed mogelijk te beschermen, je te begeleiden wanneer het noodlot toch toeslaat en nog zoveel meer.


Voor verzekeringen specifiek aan de hippische sector bent het best af bij een gespecialiseerde verzekeringsmakelaar die zelf in het paardenwereldje vertoeft, en zo veel beter de hippische risico’s begrijpt en kan inschatten. Een voorbeeldje : de omniumverzekering van uw 2 Horses of uw Horsetruck. De meeste verzekeraars/makelaars zijn niet op de hoogte noch houden hun polissen rekening met het feit dat vervoerde paarden accidenteel en in paniek schade kunnen toebrengen aan het interieur van uw 2 Horses of de Horsetruck. Een gespecialiseerde verzekeringsmakelaar houdt hier wel rekening mee en zal uw omniumpolis “op maat” uitbreiden zodat onder andere dit item toch wordt opgenomen in uw contract.

Vergeet ook de “buying power” van een gespecialiseerde verzekeringsmakelaar niet, dit kan een belangrijke stok achter de deur zijn bij bijvoorbeeld een schadeclaim.Kies voor een gespecialiseerde verzekeringsmakelaar die een eenvoudige en duidelijke strategie heeft met als voornaamste kenmerken :

√ Zij onderhandelen voor U steeds de meest uitgebreide verzekeringscontracten op maat gemaakt voor uw specifiek risico

√ Zij bieden U scherpe tarieven aan

√ Zij zetten 100 % in op een kwalitatief en pro aktief schadebeheer, zodat schadeclaims zo snel en efficiënt mogelijk kunnen worden geregeld

√ Zij streven voortdurend innovatie

Te onthouden : “Hoe beter de verzekeringscontracten, hoe meer kans op een goede schaderegeling achteraf” Q&O Horse Insurance à division of Q&O Verzekeringen N.V., uw nationale one stop shopping voor alle mogelijke hippische verzekeringen