Immofluisteraar verkoopt droomvilla met ruim bijgebouw en weilanden in Bever

Immofluisteraar verkoopt droomvilla met ruim bijgebouw en weilanden in Bever

Ben jij nog op zoek naar de ideale woning om al je dromen waar te maken? Look no further! Immofluisteraar heeft immers een prachtig pand in portefeuille dat perfect is voor elke paardenliefhebber. 


Bever, een plaats en gemeente in het Pajottenland herbergt deze prachtige eigendom, centraal gelegen tussen Brussel, Gent, Charleroi en Lille, dichtbij Geraardsbergen en Edingen en uiterst makkelijk te bereiken via de E429. De streek is gekend voor de zachtheuvelende en agrarische omgeving met panoramische zichten en vele wandelmogelijkheden. Het geheel ligt op het einde van een doodlopende straat, garandeert privacy en rust, en bestaat uit een volledig gerenoveerde villa, een groot bijgebouw dat op heden fungeert als dierenpension en conciërgewoning, en aansluitende weilanden.

Woning (renovatiejaar 2014; ca. 364m²):

De ruime villa is luxueus afgewerkt met gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen (bv. graniet en glas) en met aandacht voor energiezuinigheid. Bovendien geniet de woning van enorm veel lichtinval door de grote raampartijen. Het geheel omvat een inkomhal, een ruime living, een zonnige open en hyper ingerichte keuken met een groot granieten keukeneiland, 5 slaapkamers waarvan 2 met eigen doucheruimte, een grote badkamer, 4 aparte toiletten, een wellnessruimte met jacuzzi en luxe sauna (infraroodpanelen en/of stoomdouche), en een wasruimte. Een aparte inkomhal en 2e trap laten de mogelijkheid toe om een B&B op te starten. De woning is ook te betreden met een rolstoel. Ten slotte zijn volgende voorzieningen getroffen en kunnen de toepassingen bijgevolg gemakkelijk geïnstalleerd worden: domotica en een lift in de woning.