De Kraal in Zandhoven in de verkoop

De Kraal in Zandhoven in de verkoop

Eerder verkocht de makelaar De Kraal in 2012 aan Victor Theeuwes. In de afgelopen 7 jaren organiseerde Victor Theeuwes met zijn broer Harrie Theeuwes (Stud 111) succesvolle 3* en 4* jumpings gecombineerd met hun Foal 111 auctions op de Kraal. Hierdoor werd De Kraal een echt begrip in de springwereld.



Deze week gaf Victor Theeuwes een exclusieve verkoopopdracht aan de zelfde makelaar om het hippisch complex De Kraal inclusief zijn aanpalende private villa te verkopen.

Op ca. 8,7ha is deze prachtige accommodatie een toonbeeld van hippische fokkerij en sport in België. Het complex, met bijhorende luxe villa is centraal gelegen en bevat oa. 2 overdekte rijhallen, 2 buitenpistes, 73 ruimte stallen, 4 zadelkamers en 4 luxueuze wasplaatsen met solarium.Verder is er een overdekte longeerpiste (diameter ca. 17m), een overdekte stapmolen voor 6 paarden, een zandpaddock, een galoppiste eveneens voorzien van een geopad bodem en verschillende met hout omheinde weides.

De aanpalende luxueuze villa met achterliggend bos ligt op een perceel van ca. 1,6 ha en is afgewerkt met hoogwaardige materialen.