Immo in de kijker: Professionele hippische accommodatie in Diepenbeek

Immo in de kijker: Professionele hippische accommodatie in Diepenbeek

Het ziet er naar uit dat we met zijn allen nog wel even 'in ons kot' zullen zitten dus dit is misschien wel het perfecte moment op de investeren in je eigen hippische complex! Daarom stellen we vandaag graag dit complex in Diepenbeek aan jullie voor.


Deze accommodatie is gelegen in Diepenbeek, dat zich centraal tussen de steden Hasselt, Genk, Bilzen en Kortessem bevindt en is makkelijk te bereiken via de E313. De eigendom omvat een woonhuis, 2 appartementen, een binnen- en buitenpiste, een oversekt piste (tent), 60 paardenstallen, een longeercirkel, een stapmolen en omheinde weides.

De woning bevindt zich op de eerste verdieping en bevat een ruime woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, een dressing en een badkamer. Op het gelijkvloers is een inkomhal ingericht.De appartementen zijn verdeeld over de onder- en bovenverdieping. Beneden bevindt zich een eerste appartement met 5 slaapkamers, een badkamer en een gemeenschappelijke leefruimte/keuken.Op de eerste verdieping bevindt zich een 2de appartement met een slaapkamer en een badkamer.Deze zijn ideaal ingericht voor het ontvangen van gasten of als groomsverblijf.


Klik hier voor meer informatie