Immo in de kijker: nieuwbouw hippisch complex in Bocholt om al je dromen waar te maken!

Immo in de kijker: nieuwbouw hippisch complex in Bocholt om al je dromen waar te maken!

Ben je nog op zoek zoek naar het ideale pand om jou hippische dromen waar te maken? Misschien is het nieuwbouw hippisch complex in Bocholt dat via Hippo Homes de koop wordt aangeboden wel wat voor jou. 


Deze prachtige accommodatie is rustig gelegen te Bocholt, gemeente dat zich net op de grens met Nederland bevindt. Daarnaast ligt het ook op een boogscheut van belangrijke hippische complexen zoals Sentower Park, De Warre, De Damburg, De Peelbergen, …

Het geheel omvat een mooi landhuis, 2 studio’s, 36 paardenstallen, een binnenpiste, een buitenpiste, een ruime opslagplaats, een stapmolen, een longeercirkel, omheinde weides en een aangelegde parking.

De woning met privétuin bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een zeer mooie woonkamer, een luxueuze keuken met kookeiland en een badkamer met bubbelbad en douche. Verder beschikt het gelijkvloers ook nog over een bureau, een berging en een garage.Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een tweede badkamer.


Klik hier voor meer informatie