Hippique.Immo stelt te koop Landelijke tweewoonst met weide en stallen...

Hippique.Immo stelt te koop Landelijke tweewoonst met weide en stallen...

Op zoek naar je eigen woonst met stallen en weide? Meer specifiek in de regio Gent-Eeklo? Dan is deze eigendom zeker voor u! Het centrum van Eeklo bevindt zich op ca. 1,5km afstand en het op- en afrit complex van de E34 (afrit Eeklo) ligt slechts op 2km afstand. De stad Gent is goed bereikbaar maar ook de Belgische kust is niet veraf.


ONTDEK DEZE EIGENDOM NU


Het woonhuis is in 2013 vergund als tweewoonst en werd in 2 fases opgetrokken. De oorspronkelijke villa werd opgetrokken in 1979 en werd uitgebreid in 2013 door het aanbouwen van een linker- en rechtervleugel. Het rechtse gedeelte bevat een inkomhal met gastentoilet welke toegang geeft tot een dubbele berging en de keuken, die aansluit op de leefruimte. De veranda geeft toegang tot een overdekt terras, dat ook zicht heeft op de paardenstallen en achterliggende weide. De inkomhal is tevens de traphal en geeft toegang tot het eerste verdiep waar u 2 slaapkamers, een nachttoilet en een ruime badkamer met ligbad/douche en 2 lavabo’s. Dit verdiep geeft ook rechtstreeks toegang tot het linkergedeelte van de woning door een deur aan het einde van de nachthal. Op het gelijkvloers van het rechtse gedeelte is een dubbele inpandige garage aanwezig.

De linkse woonentiteit beschikt over een aparte inkomhal welke aansluit op een groot bureel en toegang geeft tot de grote leefruimte met aaneensluitend de open keuken. De inkomhal geeft ook hier weer toegang tot het eerste verdiep. Op deze verdiep vindt u de zeer ruime master bedroom met ingebouwde dressing, 2 kleinere slaapkamers en 2 badkamers.

Op deze eigendom is nog een mooie tuin met tuinhuis en stalgebouw met 3 paardenstallen en bijkomende opslag aanwezig. Dit stalgebouw heeft een directe toegang naar de achterliggende weide, waar ook de zandbodem van de paddock nog aanwezig is.