Het Azelhof laat je hart sneller slaan met prachtige sport en prijzen tijdens Valentine Tour

Het Azelhof laat je hart sneller slaan met prachtige sport en prijzen tijdens Valentine Tour

Permanente stallen, een gezellig warme hal en mooie paddock waar prachtige prijzen vallen te verdienen... Klinkt het als muziek in de oren? Het Azelhof is van 9 t.e.m. 12 februari dé place to be om te genieten van internationale springsport! 

Van 9 tot en met 12 februari is het Azelhof opnieuw het episch centrum voor iedereen waarvan z'n hartje klopt voor de paardensport. Het internationale springweekend bevat maar liefst vier Longines Ranking-proeven in hun grote indoor arena. 

Ben je even niet bezig met je geliefde viervoeter? Dan kun je die met een gerust hart achterlaten in zijn of haar stal want het Azelhof biedt voor ELK paard een permanente box mét automatische drinkbak. Zelf kun je terwijl vertoeven in het gezellig restaurant of in de verwarmde binnenhal genieten van de sport. 

Nog niet overtuigd? De prijzenpot voor dat weekend bedraagt maar liefst €190.000! Snel inschrijven is dus de boodschap... 

Schrijf je hier in

Foal 111 Auction - The Embryo Edition

Tijdens deze Valentine Tour wordt ook aan de toekomst van de sport gedacht, met op zaterdagavond 11/02 de eerste editie van de Stud 111 embryo veiling. De collectie kunt u nu al online bekijken en registreren via Foal Auction 111