[Hengstenspotlight] Umbrosso Ter Spelonck: Bont springtalent

[Hengstenspotlight] Umbrosso Ter Spelonck: Bont springtalent

Maak kennis met de buitengewone hengst, Umbrosso Ter Spelonck! Zijn verschijning alleen al is een unicum, met zijn opvallende bonte kleuren die meteen de aandacht trekken. Maar zijn ware kracht zit hem niet alleen in zijn uiterlijk – het zit diep geworteld in zijn bloedlijn.

Vanaf het moment dat je zijn stamboom bekijkt, wordt duidelijk dat Umbrosso geboren is om te schitteren. Zijn vader, niemand minder dan Diamant de Semilly, is een legende in de paardensportwereld en zeker ook binnen de fokkerij. Met talloze hoogtepunten op het allerhoogste niveau, waaronder teamgoud en een 9e individuele plaats tijdens de WEG, heeft Diamant de Semilly zijn stempel gedrukt als een van 's werelds beste springpaardenleveranciers. Zijn genen beloven vermogen, souplesse, een sterke rug, een voortreffelijke galop en een krachtig karakter - eigenschappen die onmisbaar zijn voor succes in de sport en fokkerij.

De appel valt niet ver van de boom, want ook Umbrosso's moeder, Kan Da ter Spelonck Z, heeft haar eigen indrukwekkende prestaties. Met foutloze optredens in prestigieuze competities voor zes- en zevenjarigen, en deelname aan de finale van de Beker van België, bewijst ze haar kwaliteiten keer op keer. Haar afstamming is even indrukwekkend als die van haar zoon, met de legendarische Kannan als haar vader, een naam die synoniem staat voor succes in de internationale springsport.

Umbrosso zelf heeft zijn talent en potentieel al laten zien op de sprong. Tijdens de voorjaarskeuring van Studbook Zangersheide in 2023, werd hij met lof goedgekeurd, waarbij zijn voorbeeldige techniek en indrukwekkende vermogen meteen opvielen. Met zijn interessante genetica en veelbelovende toekomst voor zich, is Umbrosso Ter Spelonck niet alleen een belofte voor de sport- en fokkerijwereld, maar ook een kans voor u om deel te nemen aan zijn opwindende reis naar succes.

Contact

Voor meer informatie rond de dekvoorwaarden van deze uitzonderlijke hengst kunt u terecht bij De Roshoeve