[Hengstenspotlight] Requiem J&F Champblanc - Een geboren kampioen

[Hengstenspotlight] Requiem J&F Champblanc - Een geboren kampioen

Stel je voor: Requiem J&F Champblanc, een naam die rust en elegantie oproept, maar die ook synoniem staat voor ongeëvenaard talent en succes in de paardensportwereld. Deze zevenjarige hengst, geboren uit de legendarische Quaprice de Bois Margot, heeft al vanaf het begin indruk gemaakt met zijn uitzonderlijke vaardigheden.

Zijn triomfantelijke overwinning tijdens het vrijspringen op Jumping Mechelen spreekt boekdelen. Als kampioen van de finale voor 2-jarigen, veroverde Requiem de harten van velen met een fenomenaal puntentotaal van 93, waarbij zijn technische bekwaamheid, galop en mentaliteit werden geprezen.

Requiem's reis naar roem ging verder toen hij als veilingtopper werd verkocht aan Hilton Stables. Zijn goedkeuring als dekhengst bevestigt zijn potentieel om toekomstige kampioenen voort te brengen. Maar zijn nalatenschap gaat verder dan zijn eigen prestaties - hij heeft al bewezen een succesvolle dekhengst te zijn met veelbelovende nakomelingen.

Met een afstamming die enkele van de grootste namen in de paardensport omvat, zoals Quaprice de Bois Margot, Calvaro Z en Quidam de Revel, is het geen verrassing dat Requiem J&F Champblanc een natuurlijk talent is. Onder de bekwame handen van ruiter Brent D'Haese, heeft hij al meerdere keren bewezen een uitzonderlijk talent te zijn, met succesvolle optredens in zowel wedstrijden als hengstencompetities.

Requiem kwam in een nieuwe fase van zijn carrière terecht in Amerika, onder de hoede van de getalenteerde ruiter Hunter Holloway-Schucknecht en Dylan Gamble.

Contact

Voor meer informatie rond de dekvoorwaarden van Requiem J&F Champblanc kunt u contact opnemen met Hilton Stables