Hengstenspotlight: Check In 2

Hengstenspotlight: Check In 2

Ben je nog op zoek naar een ideale hengst voor je merrie? Misschien is Check in 2, die sinds vorige week deel uitmaakt van het hengstenaanbod van Tal Milstein wel iets voor jou!

Check In 2 was actief op het hoogste niveau onder het zadel van Samantha McIntosh. “Check In beschikt letterlijk over alle kwaliteiten die nodig zijn in de topsport”, vertelt ze. “Hij heeft een uitstekende techniek en een erg goede balans. Hij is erg voorzichtig en toch makkelijk boven de hindernis. Hij zal altijd zijn beste beentje voorzetten en heeft een echte winnaarsmentaliteit”.

Ook zijn moederlijn is er eentje om u tegen te zeggen. De moeder van Check In is een Lord Pezi dochter. Lord Pezi was zeer succesvol in de sport en is bovendien een uitstekend vererver. Hij staat dan ook niet voor niets bij de beste springverervers op de WBFSH ranking.

Deze Cordalmé Z zoon heeft zijn kwaliteiten ook al in de fokkerij bewezen. Vele van zijn oudste nakomelingen zijn actief op het hoogste niveau waaronder Fischerchelsea die met Michael Jung op CSI5* niveau springt en Che Fantastica die recent nog met Philipp Weishaupt tijdens het CSI5* concours van Doha aan de start kwam.

Voor meer informatie klik hier. Fokkers die de hengst graag eens in het echt zien, mogen contact opnemen met Tal Milstein Stallions. Uiteraard worden hierbij de geldende Coronamaatregelen gerespecteerd.