Hengst in de kijker: Oak Grove's Heartthrob

Hengst in de kijker: Oak Grove's Heartthrob

Foto: Stephex Stallions

Alle wedstrijden mogen dan wel afgelast zijn, fokken kan nog steeds. Daarom stellen we vandaag de schitterende hengst Oak Grove's Heartthrob voor. 

Met Oak Grove’s Heartthrob krijgt u genetisch potentieel in handen dat maar zelden vertoond is. Hearthrob is een rechtstreekse zoon van Heartbreaker, waardoor Stephex Stallions na Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos nog eens lijn werpt naar de veelgevraagde bloed- en kwaliteitsinjectie.

Moeder Annatou Z is een product van Leon Melchiors beproefde Ramiro Z x Almé Z-combinatie, hier via Artos Z en Ramiro Z.

Grootmoeder Rinnetou Z was net voor de eeuwwisseling een veelvoudig wereldbekerwinnaar onder Piet Raijmakers. Rinnetou Z was een zus van Zalza die met Nick Skelton een carrière uitbouwde.

Rinnetou Z is toe aan een hele reeks top kleinkinderen waarvan de bekendste zonder enige twijfel All Star is, die met Denis Lynch teamgoud won op het EK in Götenborg. Ze wonnen ook de 5* Grand Prix van Barcelona en de Nations Cup van Sankt Gallen. Een andere kleinzoon in Fairness Hero, genaamd naar zijn legendarische voorouder Fairness III Z! Fairness Hero springt op 1.50m Grand Prix niveau met Guillaume Foutrier.