Grand Prix-hengsten verzekeren de toekomst op Loose Jumping Festival

Grand Prix-hengsten verzekeren de toekomst op Loose Jumping Festival

De Bleukhoeve vormde afgelopen weekend het toneel voor het Loose Jump Festival. In de reeks voor twee- en driejarige paarden sprongen enkele nakomelingen van gekende Grand Prix-hengsten zich in de kijker.

Bij de mannelijke tweejarigen leverde de hengst Grandorado TN alvast de topper af en kwam Ustino vd Bisschop als winnaar uit de bus. Het zilver kwam op naam van Ut Mayo de la Drie (v. Ermitago Kalone) terwijl het brons mee naar huis ging met Legendary Joe A&Z (v. Luigi d'Eclipse). 

Bij de vrouwelijke tweejarigen was het Kasanova de La Pomme die de winnende nakomeling van zijn genen voorzag. Ubalia van 't Klavertje Vier won in haar reeks. Penelope van de Bleukhoeve (v. Piece of Cake M) werd tweede voor Unica van 't Klavertje Vier (v. Lector van den Bisschop). 

Bij de driejarigen wonnen dezelfde fokkers als bij de vrouwelijke tweejarigen, Jo Bosman en Christel Van Duyse brachten Music van 't Klavertje Vier (v. Mosito vh Hellehof) mee naar Rijmenam en wonnen een tweede rubriek. Pegase van 't Ruytershof produceerde de nummer twee, Toronto DW. Lenor van 't Laerhof (v. Lavallino Ter Klomp) werd derde.