Gezond en sterk op wedstrijd met Result Equine

Gezond en sterk op wedstrijd met Result Equine

Het outdoor seizoen werd met kracht ingezet en volop aan de gang! Doorgaans is het outdoor seizoen drukker gevuld dan het indoor seizoen en dat kan ook je paard merken. Een verandering van intensiteit qua training of wedstrijden brengt grote druk op de spieren en gewrichten van je paard. Voorkom blessures en houd je paard tevreden met de supplementen van Result Equine!


In hun gamma biedt Result Equine voor elk wat wils, zo ook voor de sportpaarden die onderhoudend wat steun kunnen gebruiken bij hun spierherstel of gewrichten.

R- Flex Sport onderhoudt de gewrichten van je paard en zet in op de mobiliteit die gevraagd wordt tijdens trainingen en competities. Het supplement bestaat uit onder andere MSM en glucosamine, alom gekend voor hun positieve werking op de gewrichten van je paard. Maar de focus ligt breder met ook onder andere hyaluronzuur die toegevoegd werd, wat voor een betere smering van de gewrichten zorgt. Daarnaast zijn kruiden toegevoegd die ontstekingsremmend en anti-oxiderend werken.

Naast de gewrichten zijn natuurlijk ook de spieren van je paard van groot belang om op regelmatige basis te kunnen trainen maar ook presteren. Om je paard te helpen met het recupereren en het verzuren van de spieren tegen te gaan, is er R- Lacta Sport. Het supplement zorgt ervoor dat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden en de spieren sneller herstellen.

Benieuwd waar Result Equine nog bij kan helpen of ondersteunen? Bekijk dan hun uitgebreide gamma op Resusltequine.be