Royal van de Meyhoeve winnaar van Open Vlaams BWP-Veulen Kampioenschap Zuid-Oost-Vlaanderen

Royal van de Meyhoeve winnaar van Open Vlaams BWP-Veulen Kampioenschap Zuid-Oost-Vlaanderen
Zaterdag was er Oost-Vlaanderen het Open Vlaams BWP-veulen kampioenschap van Zuid-Oost-Vlaanderen.

Hier gingen vijf hengsten veulens naar de finale. De winnaar onder hen was Royal van de Meyhoeve (v. Thunder vd Zuuthoeve) met een totaal van 82 punten. Het veulen scoorde een 17 op zijn fundament, draf en algemene indruk. Voor zijn stap kreeg hij een 15 en voor zijn galop een 16.

De tweede plaats was ook voor een veulen van Herman de Meyer, Ramses van de Meyhoeve (v. Matisse de Mariposa) met 78 punten. Remus van het Krekelhof (v. Diamant de Semilly) kwam op de derde plaats te staan met een totaal van 77 punten.

Op de vierde plaats kwam Riverdance vd Vlasbloemhoeve (v. Urano de Cartigny) die van de jury 75 punten kreeg. De top vijf werd vervolledigd door Rothschild de Brandegem (v. Richebourg) die eindigde met 74 punten.



Bij de merrieveulens ging de overwinning naar Roxette van de Molenberg (v. Balou du Rouet) die van de jury een totaal van de jury kreeg van 82 punten. Ze kreeg op haar fundament en algemene indruk een 17 en voor haar stap, draf en galop een 16.

Met 80 punten kwam Ryana vd Vlasbloemhoeve (v. Ceaser ter Linden) op de tweede plaats te staan. De derde plaats was voor Rome van Heiste (v. Cooper vd Heffinck) met 79 punten. De vierde plaats waren 78 punten voor Reality Ter Bink (v. Carlow van de Helle). Het vijfde veulen in de rij was Cacharel van Heiste Z (v. Corico Z) met 77 punten.