Fences terug van weggeweest met face-to-face veiling in Deauville

Fences terug van weggeweest met face-to-face veiling in Deauville

Na drie volledig "digitale" jaren keert de Fences exclusieve veiling terug naar een "face-to-face" formule. Dit doen ze door op 4 en 5 juli 60 jonge 3- en 4-jarige talenten samen te brengen in Deauville, tijdens een wedstrijd voor jonge paarden.

Deze toekomstige kampioenen werden over heel Europa gekozen tijdens de selectierondes in mei en juni. Tussen deze talenten zal u onder andere de opvolgers kunnen terugvinden van vorige veilingtoppers zoals de Europese kampioen Myrtille Paulois, en de crack Quartz Rouge.

U kunt ze nu online ontdekken op de site www.fences.fr inclusief foto's van tijdens hun selectie, en een volledig veterinair dossier.

De paarden worden op maandag 4 juli om 16.00 uur aan het publiek voorgesteld in de overdekte arena van de Pôle International du Cheval in Deauville, Frankrijk. De presentatie wordt live uitgezonden op GRANDPRIX.tv en Clip My Horse, en de aanwezige toeschouwers zullen worden uitgenodigd voor een cocktail na de presentaties.

De veiling zelf vindt plaats in een enkele sessie waarbij alle 60 toekomstige sterren worden verzameld op dinsdag 5 juli, vanaf 18.00 uur.

Er zal een eenvoudige catering ter plaatse worden aangeboden, uw tafels kunt u al reserveren door contact op te nemen met het kantoor van Fences per e-mail op contact@fences.fr of per telefoon op +33 (0)2 31 90 93 24.

De veiling wordt live uitgezonden op www.fences.fr, en u kunt online bieden op voorwaarde dat u zich vooraf op Fences Web heeft geregistreerd.

We hopen van harte om velen van jullie daar te zien om deel te nemen aan de eerste editie van de Fences Selection Auction in Deauville, waarvan we nu al vermoeden dat het een ​​nieuw terugkerend en gezellig evenement zal worden.

Voor al uw vragen, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail op contact@fences.fr of per telefoon op +33 (0)2 31 90 93 24.