Familie Philippaerts gehuldigd als Fokker van het Jaar, My Prins van Dorperheide is Paard van het jaar

Familie Philippaerts gehuldigd als Fokker van het Jaar, My Prins van Dorperheide is Paard van het jaar

Bij de jaarlijkse bijeenkomst van BWP Bocholt werden de schijnwerpers gericht op Stoeterij Dorperheide, waar My Prins van Dorperheide, een nakomeling van Zilverstar T, werd geëerd als het Paard van het Jaar. Maar dat was niet het enige hoogtepunt, want Stoeterij Dorperheide, onder leiding van Ludo Philippaerts, werd ook benoemd tot Fokker van het Jaar!


Deze prestigieuze erkenning is niet alleen te danken aan de indrukwekkende lijst van meer dan 45 internationale springpaarden die op Dorperheide zijn gefokt. De familie Philippaerts ontving de lof eveneens voor de internationale uitstraling van hun stal, die zich bezighoudt met sport, fokkerij en handel. Opvallende fokproducten, zoals Isabeau (1m60), La Belle (1m60), Lady Star (1m60), My Prins (1m65), Nadale (1m60), en anderen, dragen allemaal met trots de toevoeging "van Dorperheide".

Niet alleen als fokkers, maar ook als hengstenhouders hebben ze aanzienlijk bijgedragen aan het succesverhaal, met hengsten zoals Zilverstar T, een trotse BWP Ambassadeur. Samen met Darco heeft Ludo Philippaerts een onmiskenbare stempel gedrukt op de fokkerij.

Naar traditie geniet de familie Philippaerts na Jumping Mechelen van een welverdiende vakantie. De trofee, namens "Philippaerts We Live Horses", werd met trots in ontvangst genomen door Carmen Cremers, een sterke kracht binnen het Philippaerts-team.




Bron: Persbericht