Droomhuis alert: Exclusief kasteeldomein met bijgebouwen, paardenstallen en weilanden in Asse

Droomhuis alert: Exclusief kasteeldomein met bijgebouwen, paardenstallen en weilanden in Asse

Droomhuis alert! Ben je al even op zoek naar het perfecte huis maar heb je nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Dan komt daar nu verandering in!


Het volledig omgracht kasteel met boogbrug "Hof ter Zittert" onderging een laatste renovatie in de jaren ’60 en biedt ca. 450m² woonoppervlak op een prachtig domein van ca. 6ha. Verder is er ook: een conciërgegebouw (ca. 100m²), 6 paardenstallen met zadelruimte, een oud bakhuis, weilanden, een bos en aangelegde parkzone, een boomgaard, een zwembad met pool house en een tennisveld (ca. 20m x 40m). Het kasteel bevindt zich op slechts enkele minuten van Brussel. Ook zijn de toegangswegen naar Gent, Antwerpen en Leuven binnen handbereik.

Het gelijkvloers, met een plafondhoogte van 5m, omvat een ruime inkomhal met impressionante trap, een vestiaire, een leefruimte, een eetplaats, een keuken en een apart toilet. De leefruimte en eetplaats beschikken beiden over een open haard. Door de grote raampartijen en het hoge plafond kan men ten volle genieten van het ruimtegevoel, veel lichtinval en van het zicht op de gehele eigendom. De 1e verdieping herbergt 3 grote slaapkamers en een badkamer. Het 2e verdiep bevat 5 slaapkamers, voorzien van een lavabo, en een badkamer. Ten slotte is de woning volledig onderkelderd met een extra toegang naar buiten.

Een prachtige eigendom voor wie houdt van privacy, met dier(en) aan huis, en toch makkelijk bereikbaar. Voor paardenliefhebbers: manege Ter Wilgen ligt op wandelafstand.


Klik hier voor meer foto's en informatie