#DreamStables: Ruime Gezinswoning op 4 Ha te Kortemark, te koop bij Hippique.Immo

#DreamStables: Ruime Gezinswoning op 4 Ha te Kortemark, te koop bij Hippique.Immo

Het team van Hippique.Immo heeft een nieuwe parel in het aanbod. Ontdek deze ruime gezinswoning met loods en authentieke bijgebouwen op unieke ligging van bijna 4ha te Kortemark


ONTDEK HET PAND HIER


Deze eigendom is gelegen te Kortemark, gemeente die zich tussen Brugge, Roeselare en Diksmuide bevindt en dus centraal gelegen is in de provincie West-Vlaanderen. De eigendom is bereikbaar via de E403 of de E40.Uniek aan deze eigendom is de ligging. Via een klein landweggetje rijd je de eigendom op via een oprijlaan in kasseien en de gebouwen staan centraal ingeplant op het grondkavel, waardoor je over veel privacy en rust beschikt omdat de woning volledig omgeven is door akkers en weilanden en er geen directe buren zijn.

Het geheel omvat een woning met 5 slaapkamers, een opslagloods en 2 ruime bijgebouwen en rondom gelegen weides met een totale oppervlakte van ca. 4ha.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal die ons rechts toegang geeft tot een zeer ruime leefruimte en links tot de keuken met aparte zithoek. Op het einde van de gang is er nog een gastentoilet en een linnenkamer aanwezig, waar zich ook de achterinkom bevindt.

Op de 1ste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig. Op de zolder werd een ontspanningsruimte ingericht. De woning is deels onderkelderd en heeft via de kelder ook een uitgang naar buiten. Aansluitend aan de woning bevindt zich een wintertuin/serre, waar een klein zwembad en sanitaire ruimte werd voorzien.

Vervolgens bevindt zich naast de woning een loods met aangebouwd afdak, met afmetingen ca. 18,5m x 16,5m en het afdak 16,5 x 4,5m, in gebruik als opslagruimte.

Achter de woning bevinden zich nog 2 authentieke bijgebouwen (ca. 14,5m x 12m en ca. 24m x 5m met uitbouw 5m x 6m en afdak van 5m x 12m), deze zijn vergund als stallingen en afdak/berging. Op de daken van deze 2 bijgebouwen bevinden zich zonnepanelen.

De weides bevinden zich rondom de gebouwen. Er is ook een schuilhok aanwezig.