Dit zijn DE dekhengsten voor uw pony!

Dit zijn DE dekhengsten voor uw pony!

Vasco Optimus en No Time zijn twee springpony's met een beloftevolle toekomst en veel vermogen. Nog op zoek naar een hengst voor uw merrie? Bekijk dan zeker even deze twee blikvangers. 

Vasco Optimus is een schimmelhengst uit 2017. Hij is een nakomeling van Goliath vd Groenweg x Dexter Leam Pondi, Vasco Optimus is een pony met veel springvermogen. Dexter werd al zesmaal gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap en werd Kampioen in Frankrijk en Italië. De vader Goliath was al vijf keer te zien op het Europees Kampioenschap en is voormalig Belgisch Kampioen. De oudste dochter van zijn moeder Rêve d’Azur springt momenteel 1m35 en is succesvol op internationaal niveau. De broer van zijn moeder, Forban Pondi, springt ook op internationaal niveau. Het is een hengst met veel potentie, een werkwillig karakter en met een beloftevolle toekomst voor de sport en fokkerij.
No Time is een voskleurige NRPS hengst uit 2018. Hij is een nakomeling van Kanshebber x Kantje’s Ronaldo, de beste ponyhengst van de afgelopen 50 jaar. Kanshebber heeft 32 nakomelingen die op internationaal niveau presteren. No Time is een beloftevolle hengst voor de toekomst met souplesse, een goede techniek en veel springvermogen.

Beide hengsten zijn SBS goedgekeurd en staan ter dekking op Stal t’ Wezehof.