De Familie Philippaerts, Sentower Park, Lenssens Stables, enz. ... lanceren actie voor getroffen corona wedstrijden van alle niveau's.

De Familie Philippaerts,  Sentower Park, Lenssens Stables, enz. ... lanceren actie voor getroffen corona wedstrijden van alle niveau's.

Equestrian Auctions lanceert vanaf morgen een veiling en donatie platform ten voordele van de getroffen corona wedstrijden. "We willen met de opbrengsten van de veiling en donaties de verschillende getroffen wedstrijden; regionaal, nationaal of internationaal, ondersteunen..." De paardensport #StrongTogether.

Verschillende actoren in de paardensport ondersteunen het project. Zo zijn er dekkingen of rietjes te winnen van top (spring)hengsten en ook lessen van top ruiters te winnen. De veiling loopt tot en met 19 april.

Naast de veiling is er ook de mogelijkheid een donatie te betalen. "Alle opbrengsten gaan als sponsoring naar de getroffen concours die zich aanmelden. Daarom zijn er ook GEEN veilingkosten verbonden aan deze veiling."

Extra loten

Tijdens de veilingperiode zullen nog extra loten toegevoegd worden.

Klaar om te bieden of doneren: KLIK HIER