Cyril Cools en Jérome Guery zien paarden naar Ehning vertrekken

Cyril Cools en Jérome Guery zien paarden naar Ehning vertrekken

De Duitse springruiter, Marcus Ehning kan voortaan rekenen op twee nieuwe talenten op stal. Milton Z (Mylord Carthago) en Cloe GP Z (Corrdino CH) verhuizen naar de stallen van de Duitse springruiter. Beide paarden worden de springruiter toevertrouwd door Martina Romagnoli.

Milton Z werd voordien succesvol uitgebracht tot op een 1.60m niveau door Jérome Guery. De schimmel genoot zijn internationale opleiding met Nederlander, Pim Mulder. Romagnoli werd door Cyril Cools overtuigd om Milton Z naar Ehning te verhuizen. "We zijn het avontuur begonnen bij Jérome Guery en hij heeft een fantastische job  gedaan. Maar we denken dat de rijstijl en werkwijze van Marcus Ehning een betere klik zou zijn voor Milton."

Met Guery sprong Milton knap foutloos in La Baule en Rotterdam tijdens de Landenprijzen. Verder won het duo ook meermaals op een 1.40 - 1.50m internationaal niveau.

Ook de gekeurde hengst Cloe GP Z verhuist naar Ehning. De gekeurde hengst werd eerder uitgebracht door Robbert Ehrens en recent door Cyril Cools.