Corona blog met Inge Balliauw: "De sollicitaties voor de vacature van vastgoedmakelaar lopen langzaam binnen"

Corona blog met Inge Balliauw: "De sollicitaties voor de vacature van vastgoedmakelaar lopen langzaam binnen"

Deze week was Inge van HippoHomes onze gastblogger. Vandaag is ze meteen aan haar laatste blog toe!

Vrijdag is meteen de laatste dag van mijn blog. Zoals elke dag, beginnen we met onze dagelijkse routine: de paarden voederen en op de weide zetten. Ook Urline krijgt vandaag een beetje extra aandacht. Ze komt altijd zo lief afgestapt om haar te knuffelen en geniet er zo van. Op kantoor aangekomen beginnen we met een reeks mails te beantwoorden. Ook de vacature voor vastgoedmakelaar via de blog van woensdag begint zijn eerste vruchten af te werpen, met dank aan Equnews. 😊

In de voormiddag overloop ik met de medewerkers een aantal waardebepalingen en brainstormen we over nieuwe promotiecampagnes van eigendommen in onze portefeuille. Onze taak is om de juiste koper te vinden en we geven niet op totdat we deze gevonden hebben. Net voor de middag vangt een online-training aan. Als makelaar is het belangrijk om je continu bij te scholen.

Daarna vertrek ik voor een aantal bezoeken, 7 om precies te zijn, met mondmaskers, handschoenen en ontsmettingsgel. Het is nog altijd met respect voor de corona-maatregelen dat we deze bezoeken laten doorgaan. 4 vinden plaats op dezelfde eigendom. Eén kandidaat-koper is wat later en dus komt de planning wat onder druk te staan, maar uiteindelijk lukt het om alles in goede banen te leiden en op schema te blijven. Onderweg pleeg ik in de wagen nog een aantal telefoontjes en verneem ik dat voor één pand de opschortende voorwaarde financiering vervuld is en deze eigendom is dan ook verkocht, krijg ik een bod op een ander pand, waarover ik even moet nadenken en krijg ik ook nog een goede tip voor een pand, dat te koop gaat komen.


Via de administratieve medewerker op het thuisfront kan ik alle gemaakte afspraken direct doorgeven en komen deze in mijn agenda of in de takenlijst te staan zodat niks vergeten wordt. Uiteindelijk ben ik iets later thuis dan verwacht en moet ik mij haasten deze blog te schrijven. Een snelle blik op Facebook leert mij dat er meer dan 300 deelnemers geregistreerd zijn op onze give away actie die loopt tot zondagavond. Je kan dus nog deelnemen. Eén persoon zit 1 minuut naast het correcte tijdstip van mijn geboorte en zal zeker een deken winnen. De commentaren zijn ook geweldig om te lezen en we hebben daar al veel pret aan beleefd. Ik neem nu afscheid en hoop om jullie allen snel weer te zien op wedstrijd of bij de aan- of verkoop van een paardeneigendom. Feel free to contact me, zou ik zeggen. Hopelijk vonden jullie het leuk en tot binnenkort. Lieve groetjes van mijn ganse HippoHomes-team!