BWP Evergem komt met GRATIS oefennamiddag vrijspringen

BWP Evergem komt met GRATIS oefennamiddag vrijspringen

Binnenkort staan er weer heel wat selecties voor het vrijspringen van Jumping Mechelen op de kalender. Wil je hier graag aan meedoen maar heeft je paard nog nooit op locatie vrijgesprongen? BWP Evergem to the rescue! 

Op zaterdag 23 oktober organiseert BWP Evergem een gratis oefennamiddag vrijspringen in manege Heidebos in Oosteeklo. Dit is de ideale manier om je paard voor de bereiden op de verschillende selectiewedstrijden die binnenkort op de agenda staan. Nog niet helemaal overtuigd? Deelnemen is helemaal GRATIS!

Vanaf 13.00 worden de 2-jarige paarden (dus geboren in 2019) uitgenodigd om het beste van zichzelf te geven, vanaf 15.30 zijn de 3-jarige paarden (van 2018) aan de beurt. 

Op 14 november is er dan tijd voor het echte werk: de vrijspringwedstrijd die op deze dag georganiseerd wordt, is een selectie voor het Vrijspringen van Mechelen. Ook dit keer zal manege Heidebos in Oosteeklo omgetoverd worden tot een heus 'vrijspringparadijs'. Ook dit keer is de wedstrijd voorbehouden voor 2- en 3-jarige paarden. Inschrijvingen voor BWP-paarden kosten 15 euro, niet BWP-paarden betalen 20 euro. 

Zowel tijdens de oefenwedstrijd als tijdens de selectie zelf is er een overdekte wachtpiste aanwezig! 

Meer info & INSCHRIJVEN: KLIK HIER