Best of both worlds: landelijke villa in het centrum van Beveren

Best of both worlds: landelijke villa in het centrum van Beveren
Houd je van paarden maar wil je toch niet helemaal afgelegen gaan wonen? Look no further! Hippo Homes heeft precies waar je naar op zoek bent! 


Deze eigendom bevindt zich in hartje van Beveren, maar is door haar ligging toch zeer rustig gelegen en biedt voldoende privacy. De woning bevindt zich in de buurt van verschillende sportfaciliteiten en verschillende scholen, zodat deze eigendom uiterst geschikt is voor een gezin met kinderen.De eigendom bevat een riante landelijke villa, met ruime garage, een paardenstal, een buitenpiste en voldoende in hout omheinde weide.

De villa omvat op het gelijkvloers een prachtige inkomhal voorzien van vestiaire en apart toilet, naastgelegen bevindt zich de riante leefruimte (64m2) op parket, en de ruime leefkeuken (28m2) voorzien van alle toestellen. Naast de keuken bevindt zich een bergruimte met douche en een zeer ruime garage (60m2) met kitchenette. De garage is voorzien van twee geautomatiseerde sectionaalpoorten. Naast de garage bevindt zich een grote polyvalente ruimte (40m2), dat heden is ingericht als ontspanningsruimte, deze kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Via de leefruimte hebben we ook toegang tot een recente gebouwde veranda (33m2), ingericht met barbecue. Hieruit heeft u een prachtig zicht op de aangelegde tuin, het stalgebouw en de achtergelegen weides.Klik hier voor meer foto's en informatie