Baltic Horse Auction verenigt de opkomende sterren van de Baltische landen in één veiling

Baltic Horse Auction verenigt de opkomende sterren van de Baltische landen in één veiling


Baltic Horse Auction presenteert met trots een zeer interessante en veelbelovende groep jonge en bereden paarden uit de Baltische landen - een nieuwe en opkomende bestemming voor kwaliteitspaarden. Met een streng selectieproces, streven we ernaar om de beste internationale en regionale bloedlijnen aan te bieden. Bovendien werden alle paarden aan een streng veterinair onderzoek onderworpen. 


In directe samenwerking met de sterkste regionale fokkers, zal Baltic Horse Auction een selectie van echte lokale juwelen presenteren - jonge paarden die afstammen van bewezen GP lijnen. In totaal zullen we meer dan 25 paarden veilen, waaronder de ster van deze veilingeditie - de prachtige Latoki Secret, een zeldzame 9-jarige dressuurdiamant!

Het bieden begint op 16 september om 19.30 uur (CET) en sluit op zondag 19 september om 19.30 uur (CET), u kunt zich hier registreren om te bieden.

Enkele van de veilingpaarden die het vermelden waard zijn:

Arenso: een ruin uit 2018 van de wereldberoemde Holsteiner hengst AROMATS, die vader is geweest van vele internationale GP paarden zoals deOlympische Alfons Ra gereden door Yuri Mansour, ARTAS (Kullo Kender) en anderen.

Selena: een prachtige 3-jarige dressuurparel van Shareholder2 x Sandro Hit

Nick Nack Z: 2017 ruin, uit NIACK DE L'ABBAYE die de Olympische Spelen 2012 sprong onder Bjoern Nagel. 

Miss Montreal: 2017 merrie, afstammend van FREEMAN VDL - een succesvol GP-springpaard onder Jur VRIELING en INDORADO - een 1.60 niveau hengst.

Selena: een prachtige 2018 merrie uit Shareholder 2 x Sandro Hit

De volledige collectie is beschikbaar op onze website! Dus vergeet niet te registreren, kies uw favorieten en maak u klaar voor het online bieden op 16 september!


Als u vragen heeft over een van de veilingpaarden, neem dan contact op via e-mail op info@baltichorse.auction of via telefoon op +371 27908277.