Alvin van de Cumul Z is duurste tijdens Horse Auction Belgium

Alvin van de Cumul Z is duurste tijdens Horse Auction Belgium

Desondanks de moeilijke omstandigheden met de uitbraak van het EHV-1 virus over heel Europa heeft het Horse Auction Belgium team er alles aan gedaan om de klanten zo goed mogelijk te helpen en dit had als resultaat dat 19 van de 21 paarden verkocht werden over de hele wereld.

Shakey van de Brouwershoeve en Nebraska Rock werden verkocht naar Canada (dat maakt een totaal van 3 paarden die dit jaar al verkocht werden naar Canada. Go Canada!)


Onze Amerikaanse vrienden worden ook steeds talrijker! Deze editie werden Sjenta van het Neerhof en Editor van de Ark naar USA verkocht (dit jaar werden dan al 5 paarden verkocht naar USA).


Onze fantastische en trouwe klanten van UK laten ons ook nooit in de steek! Deze editie vertrekken maar liefst 4 superstars naar UK. De mooie en getalenteerde Rianna zal naar onze Poolse klant gaan, deze zijn altijd geïnteresseerd in kwaliteitsvolle sportpaarden. Zwitserland kocht op zijn beurt de impressionante hengst Canon WDH.


Ook hadden we klanten uit nieuwe landen tijdens deze editie: Imany Illy van de Toem Z werd verkocht naar Estland voor 30 000€ en No Limit verhuist naar Tsjechië voor 17 000€.


De betoverend mooie en getalenteerde Alvin van de Cumul Z (v. Air Jordan Alpha Z) was de veilingtopper en hij zal in België blijven bij Pladutse Stud en Show Fountain Stables.