Albert Voorn zet punt achter carrière

Albert Voorn zet punt achter carrière

De Nederlandse springruiter, Albert Voorn heeft op zijn sociale media aangekondigd de laarzen aan de haak te hangen. "De aanhoudende Covid-19 beperkingen zorgen ervoor dat ik mijn ruitercarrière voorgoed achter me laat," schrijft Voorn.

Een grote dank aan de gecompliceerde paarden die mij harder deden nadenken om een ​​oplossing te vinden om het te laten werken en mij een voor mijn gevoel een complete ruiter maakten.


Een grote dank aan degenen die hun paarden aan onze zorg hebben toevertrouwd. In het zadel zitten en proberen het ultieme comfort voor paard en ruiter te vinden is altijd mijn grootste uitdaging geweest en heeft me enorm veel voldoening gegeven.


TOBALIO je was zo speciaal voor ons, de hoofdpijn die je ons bezorgde en de keren dat je me op de grond zette, namen de momenten niet weg dat ik me een speciale rijder voelde.


DANTE in de twee jaar dat je bij ons bent, heb ik je niet kunnen overtuigen om het spel bij ons te spelen, maar nadat ik je moest opgeven, heb je me nog steeds zoveel informatie gegeven dat me nog completer heeft gemaakt.