Pascal van Laethem en Faut-Il Des 7 Vallons zegevieren in openingsrubriek Sires of the World

Pascal van Laethem en Faut-Il Des 7 Vallons zegevieren in openingsrubriek Sires of the World

Ook de hengsten hadden hun eerste optreden in Lanaken vandaag. 47 combinaties kwamen aan de start van de Openingsrubriek voor de 'Sires of the World' rubriek. Van de achttien foutloze combinaties stond Pascal van Laethem met stip op één in het zadel van Faut-Il Des 7 Valles (v. Comme il Faut). 

De twaalfjarige zoon van Comme il Faut werkte het 1.40m hoge parcours zonder enige fout af en kwam onder van Laethem op één te staan. Het podium werd gedomineerd door Belgische paarden want op twee zagen we de BWP'er Phenomene Bleu VDM. Deze achtjarige zoon van Diamant de Semilly is een fokproduct van de familie Bruggeman en werd uitgebracht door Sven Joseph Hadley. Doron Kuipers stuurde de tienjarige I Am Codex naar drie. Deze tienjarige Zangersheide hengst van Codex One komt uit de stallen van Tinus van der Bruggen. 

De top vijf werd besloten door de Zangersheide gefokte Action Man ASK Z (v. Action-Breaker) onder Soren Moeller Rohde. Thibeau Spits wist ook hier zijn stempel te drukken en werd tiende op Clear Heart, een achtjarige nakomeling van Clarimo. 

Resultaten