Jumping Mechelen gaat nationaal en trekt naar het Azelhof in Lier

Jumping Mechelen gaat nationaal en trekt naar het Azelhof in Lier

Omwille van de huidige coronamaatregelen moest de organisatie van Jumping Mechelen het event noodgedwongen afzeggen. Gelukkig zal deze 40ste verjaardag van Jumping Mechelen niet onopgemerkt voorbij gaan en in een andere vorm plaatsvinden dit jaar. 

Er is heel goed nieuws voor de nationale ruiters, want de Jumping Mechelen Indoor Masters en het LRV zullen dit jaar wél finales kennen verspreid over een feestelijke vierdaagse. De place to be voor deze spannende ontknopingen? Het Azelhof in Lier! Zo kan Jumping Mechelen dan toch eindelijk die 40 kaarsjes uitblazen.  

Alle proeven waarvoor de ruiters een selectie behaalde, vinden tussen 27 en 30 december plaats in het Azelhof in Lier. Het Azelhof zal die dagen, net zoals de Nekkerhal, baden in een geweldige Kerstsfeer. 

De Kersthappening is een samenwerking tussen Paardensport Vlaanderen en Landelijke Rijverenigingen met de ondersteuning van Jumping Mechelen. 

Door de toenemende coronacijfers mag er geen publiek aanwezig zijn. Wel mag elke ruiter twee begeleiders meebrengen. Supporters thuis kunnen alles live volgen op Clip My Horse. 

Ontdek hier het volledige progamma.