Kirsten Franken opnieuw op één in selecties JM Indoor Masters

Kirsten Franken opnieuw op één in selecties JM Indoor Masters

Voor de ponyruiters werd Sportstal Vanderhasselt ingekleed voor de selecties van de JM Indoor Masters. De hoofdrubriek werd op zaterdag verreden. Met de hoogte op 1.10m was het opnieuw Kirsten Franken die naar de overwinning stuurde. 

Van de 24 combinaties was Franken de snelste in het zadel van Ulrike de l Escaut (Kadans van de Groenheuvel). De amazone hield de mannelijke concurrentie met ruim anderhalve seconde achter zich. Zo kwam Florian Van Bylen op twee met Jerry. De top drie werd besloten door Vinz De Weerdt en Skybreaker van den Kievit (Ulk d Ete). De vierde plaats kwam op naam van Thibo Franken met Imagine (Emmickhoven s Diego) en op vijf volgde Niels Van Rossem op Tesla van het Klavertje (Ulk d Ete). Lotte Van Mol klasseerde zich met Korina van het Puttenhof (Emmickhoven s Diego). 

Eerder op zaterdag schreef Lennart Paternot de 1m rubriek op naam op de rug van Apple (Bovenheigraaf s Camillo). Ameline Van Gompel stuurde Kalando E v/h Juxschot (Eternity van de N.Ranch) naar twee. Op drie zagen we Fien De Coninck met Tonic Van PRinseveld (Konquistador van Orchid s). 

Op zondag bracht Marie Wijndaele Siska naar de overwinning over 90cm. De amazones domineerden de proef met op twee Eva Ronse en Domino des Sources (Poetic Justice). Marie-Madeleine De Fauw zorgde voor girlpower op brons met Imbra. 

De 80cm Stijlspringen werd gewonnen door Louise Houbregs op Sulaatik Capricio (Sulaatik s Classic Marmelade) en Jasper Block stuurde Kadans van de Lelieaard naar één in de 60cm Stijlspringen

Resultaten