Henk Clabots sluit Jumping Mechelen af met triomf bij hoofdrubriek Indoor Masters

Henk Clabots sluit Jumping Mechelen af met triomf bij hoofdrubriek Indoor Masters

Jumping Mechelen liep zonet op zijn einde! Naast een prachtige Wereldbeker Mennen op het A terrein, werd ook de finale van de Indoor Masters hoofdrubriek nog verreden. Ruim vijftig senioren combinaties gingen de strijd met elkaar aan over een parcours van 1.20m hoogte, waar Henk Clabots uiteindelijk aan het langste eind trok.

Met maar liefst twintig duos in de barrage was het keihard knokken voor een klassering. Tien van hen wisten opnieuw de nul te behouden, waarvan Henk Clabots in het zadel van de schimmelruin Just A Lonely Boy Stuyvenberghof (v. Cicero) naar het snelste resultaat reed. Met een chrono van 37.84 seconden ging hij met de winst aan de haal. Michael Vanneste klokte een kleine halve seconden later af op de rug van Itot D'Elano Mont (v. Bisquet Balou C), op de hielen gevolgd door Femke de Graaf en de zevenjarige Kriannelina (Cidane).

Clabots plaatste zich dan nog eens als vierde door de elfjarige Echo Van't Spieveld dochter, Linde VD Zilverenhoek, in 38.33 rond te sturen. Ook de vijfde plaats werd met weinig verschil beslecht, en ging naar Charlotte van Ingelgem met Don't Stop Z (v. Dynamite VT Hazelarenhoekje).

Vind de volledige uitslag hier.