Glenn Geerts opent sterk in Mechelen

Glenn Geerts opent sterk in Mechelen

Op de vierde dag van Jumping Mechelen mochten de menners hun vierspan van stal halen. In de openingsrubriek hield de Zwitserse Jerome Voutaz de Nederlandse concurrentie achter zich en volgde onze landgenoot Glenn Geerts op slechts enkele punten op vier, voor Dries Degrieck.

De menners moesten al vroeg uit de veren om hun koets in te smeren voor de openingsrubriek. Ter opwarming namen ze het al eens eerste keer tegen elkaar op in de openingsrubriek van de FEI Driving World Cup. Jerome Voutaz kwam sterk uit de startblokken met een score van 261,49. Met het kleinste verschil van 0,67 kwam Bram Chardon op de tweede plaats terecht. Nederland vult de verwachtingen alvast met glans in want ook Koos de Ronde kent een uitstekende start met 266,73 punten en een derde plaats als gevolg. 

Voor onze landgenoten Glenn Geerts en Dries Degrieck was het eveneens een mooie kans zich in te werken ter voorbereiding van het slotstuk. Voor Geerts stonden er 268,09 punten op het bord, Degrieck had 279,15 waarbij ze respectievelijk op vier en vijf eindigden. 

Volledige uitslag