Emilia Hendrickx wint hoofdrubriek JM Indoor Masters

Emilia Hendrickx wint hoofdrubriek JM Indoor Masters

De hoogste proef binnen de rubriek van de Jumping Mechelen Indoor Masters voor Children en Juniors had deze ochtend zijn slotstuk. Met een dikke dertigtal ruiters waren ze vroeg uit de veren om te strijden voor de winst. Emilia Hendrickx was alvast in topvorm en stuurde Whisper van 't Erstenhof Z (v. Winningmood vd Arenberg) naar de overwinning. 

Kyara Geyskens had de winnende tijd op 28,42 gezet in het zadel van Kannel van Kerkom (v. Kannan). Even leek het binnen voor de amazone maar dat was buiten Emilia Hendrickx gerekend. Op Whisper van 't Erstenhof Z (v .Winningmood vd Arenberg) snoepte ze op het nippertje nog de overwinning af door 22 honderdsten sneller te finishen. Eyleen Smets zorgde voor weerwerk en kwam op Cayenna (v. Cayetano L) over de finish in 29,23 en was goed voor brons.

De amazone liet zo Tom Moris achter haar die net twee honderdsten te kort kwam om in de top drie te eindigen. In het zadel van Galansa (v. Quasimodo vd Molendreef) werd hij vierde voor Catheline Welvaert en Davinia DH Z (v. Donckervoort). 

Volledige uitslag