Anouk Claes wint finale Indoor Masters Children & Juniors 1.00m

Anouk Claes wint finale Indoor Masters Children & Juniors 1.00m

De derde dag van Jumping Mechelen stak op de B piste van wal met de Indoor Masters finale over 1.00m voor de Children en Junioren. Hier zorgde Anouk Claes samen met Jalenco WH (For Pleasure) voor het winnende resultaat.

Het bleek een spannende finale te worden, met maar liefst 24 deelnemende combinaties die er in slaagden om de nul te behouden. Met een parcours dat meteen op fouten en tijd werd verreden, was snelheid dus de sleutel tot succes. Die boodschap had Anouk Claes klaar en duidelijk begrepen, waarop ze de vosruin Jalenco WH in een tijd van 31.24 seconden naar het goud loodste. Het zilver en brons werden uiteindelijk uitgemaakt op enkele honderdsten van een seconde. Aurelie Hoskens klokte in het zadel van Kay-H (Harley VDL) af op 33.62 seconden, net zes honderdsten voor Alexis Robyns de Scheidauer op National N Z (Nonstop).

Ook Lien Cardeijnaels kon de tijd nog net onder de 34 seconden stopzetten, en volgde zo met Tornado als vierde. Lisa Premereur sloot de top vijf af door Alejandro in 34.05 seconden door de finish te sturen.

Vind de volledige uitslag HIER.