Nieuwe samenstelling Nationale Endurancecommissie en Horseballcommissie

Nieuwe samenstelling Nationale Endurancecommissie en Horseballcommissie

In zowel de nationale Horseballcommissie als de nationale Endurancecommissie werden er enkele wissels doorgevoerd. Dat maakte de KBRSF bekend via haar website. 

Bij de Horseballcommissie gebeurt er een wissel in de leden van Paardensport Vlaanderen (vroeger VLP). Voor Paardensport Vlaanderen zetelen nu Robin Cool, Lies Dedier, Geert Vanhecke en Charlotte Debrauw in de commissie. Voor de LEWB blijven dit dus Sylvie Meers, Magali Dierkens en Olivier-Jacques Houssa. Stéphane Vanneste blijft Vice-voorzitter. Het is voorzitter Frans Van Severen die uit de commissie gaat. Een nieuwe voorzitter zal verkozen worden op de eerstvolgende vergadering. 


Voor de Endurancecommissie gebeurt de wissel aan LEWB-kant. De leden van Paardensport Vlaanderen blijven dus Nancy Van de Walle, Kim Fiermans en Marlies De Smet. Ook Jan Deprez blijft aan als voorzitter. Hier is het dus ondervoorzitter Annie Mestré die de commissie verlaat. De LEWB-leden zijn nu als volgt: Florence Hennuy, Philippe Maquet, Pierre Arnould en Julie Schouppe. Ook hier zal de nieuwe ondervoorzitter verkozen worden op de eerstvolgende vergadering. 


De commissies en de KBRS bedanken zowel Frans Van Severen als Annie Mestré voor hun jarenlange investering in de paardensport. 


Bron: KBRSF