Tops Stallions pakt dit dekseizoen uit met ongeziene kwaliteit gecombineerd met topgenen

Tops Stallions pakt dit dekseizoen uit met ongeziene kwaliteit gecombineerd met topgenen

Jan Tops is fokker en wereldwijd gerespecteerd zakenman en die lijn trekt hij ook door in zijn werk met de hengsten. Hij is er dan ook 100% zeker van dat onderstaande hengsten de ideale keuze zijn voor uw volgende veulen! Of u nu kiest voor vermogen, looks, rijdbaarheid… Stal Tops Stallions heeft voor ieder wat wils en zelfs een totaalpakket-hengst biedt zich aan!

Bacardi VDL – Hengst met een leeuwenhart. De zeventienjarige hengst meet 1,66m maar geen hindernis te hoog voor zijn wilskracht. Uit een combinatie van Corland x Kannan draagt hij uitzonderlijke genen met zich mee, wat zich ook vertaalde in zijn eigen sportcarrière. Met grote successen op 5* niveau met onder andere Janika Sprunger, is hij een echte eye-catcher onder de hengsten. Bacardi VDL onderscheidt zich van anderen met kwaliteiten als zijn krachtige galop, grote sprong en intelligentie in het parcous. Kwaliteiten die hij één voor één ook doorgeeft aan zijn nakomelingen, die zelf presteren tot op het hoogste niveau, met succes!

 

Cinsey – Wie Alberto Zorzi zegt, zegt meteen Cinsey. De donkerbruine hengst drukte onder de Italiaan zijn stempel in de hoogste takken van de springsport en geeft zijn kwaliteiten nu door aan zijn nakomelingen. Met de bloedlijnen van Contendro I en For Pleasure is ook hij niet van de minste. De hengst valt niet enkel op door zijn looks maar ook zijn magnifiek vermogen en rijdbaarheid maakt van hem een ideale vererver. De keuze voor iedereen die op zoek is naar een totaalpakket!

 

Horizontal – Naast gevestigde waarde biedt Tops Stallions ook nog een toekomstig talent aan in hun gamma van hengsten. De zesjarige beloftevolle hengst liet zich dit voorjaar al opvallen onder Maikel van der Vleuten en behaalde uitstekende resultaten in de jonge paarden-competitie. Zijn afstamming is ook niet van de minste want zijn vader is de grote, alomgekende Casall.

 

 

Om vers sperma te bestellen of voor meer informatie over Bacardi VDL, Cinsey & Horizontal kunt u terecht op www.staltops.com.