Gilles van Hamme en Extreme 111 Z zegevieren in Hengstencompetitie Opglabbeek

Gilles van Hamme en Extreme 111 Z zegevieren in Hengstencompetitie Opglabbeek

Bij de 4- en 5-jarige hengsten in het Sentower Park werd de chrono nog niet doorslaggevend voor de uitslag en was het enkel het rijden van een foute ronde dat telde. De 6-jarige hengsten mochten als eerste voluit gaan en dat hadden ook Gilles van Hamme en Extreme 111 Z begrepen. Het duo greep de winst.

De chrono werd voor van Hamme en de Zangersheide hengst van El Barone 111 Z genoteerd op 30,27s. Die tijd was beduidend sneller dan de rest dus werd het duo op één genoteerd. Dit duo kon in de eerste manche in Lier ook al opvallen met een vierde plaats. Dieter Vermeiren en Silvester v/d Wateringhoeve (Nixon van 't Meulenhof) klokten af op 31,72s en werden tweede. Opnieuw een podiumplaats, want zij werden eerder al derde. De derde plaats was voor Mathias Hens en Sunday JM (Ermitage Kalone), zij finishten in 31,81s. Voor hen was er in Lier ook een foutloze omloop, twee op twee dus.

Roy Hanlon liet zich met Diamond Dancer (Diamant de Plaisir) op vier noteren, gevolgd door Daisy Bruyninx en Chadli de Bo Z (Cicero Z Van Paemel) op vijf. Voor hen was dit een plaatsje omhoog nadat ze zesde waren in Lier. 

Resultaten