Daniel Deusser: "Ik ben echt sprakeloos..."

Daniel Deusser: "Ik ben echt sprakeloos..."

Op zaterdag liet Daniel Deusser de wereld zien waarom hij één van de beste springruiters is van de wereld. Meer nog waarom zijn paard Scuderia 1918 Tobago Z een wereldpaard is. Het duo won the 1.250.000 gedoteerde Super Grand Prix. "Ik ben sprakeloos..."

Deusser is de enige ruiter die sinds 2018 tijdens elke LGCT Super Grand Prix aan de start kwam. Voor de Duitser was het vierde keer goede keer. "Ik ben echt sprakeloos. Wat Jan Tops met zijn concept en team hier weet neer te zetten. Hoe ze de sport een nieuwe wending hebben gegeven, dit is echt uniek. Het geeft een extra speciaal gevoel om hier, in dit kader, de eerste prijs te mogen ontvangen!"

Ook McLain Ward, de nummer drie, liet van zich horen. "Ik heb mijn beste paard hier gestart (HH Azur, red.), dat verdient deze wedstrijd. Ik ben echt enorm opgetogen dat ze nog zo goed weet te presteren. Alles was overweldigend hier in Praag. Iedereen voelt hier de atmosfeer. De ruiters voelen het, de paarden voelen het, het is gewoon spectaculaire sport!"