Stallion Spotlight: Happydam

Stallion Spotlight: Happydam

Een nieuwe dag, een nieuwe hengst in de spotlight. Vandaag stellen we de BWP Elite hengst Happydam aan u voor. Deze hengst is een zoon van de wereldberoemde hengst Quidam de Revel. Happydam komt uit een Narcos II moeder en werd gefokt door Sabine Daems van Ushuaia Horses NV. Happydam is een vrij typische hengst die uitstekend Frans bloed doorgeeft.

Vorig jaar won deze hengst tijdens het CSI4* concours van Samorin en werd bij vierde bij zijn debuut in de CSI5* Global Champions League in Madrid.

Ook de Narcos II moederlijn is een lijn om u tegen te zeggen. Verschillende paarden uit deze moederlijnen springen op internationaal niveau.

Zo is er bijvoorbeeld de 6-jarige halfzuster van Happydam; Diamantina Z (v. Diamant de Semilly), die in Oliva al beweest dat ze kwaliteit in huis heeft. Deze merrie eindigde op de zesde plaats onder de Spaanse zon met Celien van Bylen.

Happydam wordt momenteel uitgebracht door CSI5* ruiter Christophe Vanderhasselt. Met verschillende klasseringen achter zijn naam, heeft ook Happydam zijn kwaliteiten al bewezen:





Deze hengst is nu ook beschikbaar voor fokkers. In 2020 is hij beschikbaar via Baanpraktijk - ERC De Morette. Quidam de Revel x Narcos IIDekgeld 2020: €250 + €550 bij dracht op 01/10 ( Garantie levend veulen)