Jerome Guery en Niels Bruynseels houden Belgische eer hoog in Queens Cup Barcelona

Jerome Guery en Niels Bruynseels houden Belgische eer hoog in Queens Cup Barcelona

De CSI5* 1m50 Queen's Cup in Barcelona is voor Darragh Kenny en zijn tienjarige KWPN-er Sweet Tricia (Berlin) met wie hij in 37.11 seconden de winnende ronde op naam schreef. De rubriek werd verreden over een ronde tegen de klok en een 'winning rond'. Maar liefst 14 combinaties wisten zich voor de tweede ronde te kwalificeren.

Quick results:

1. Darragh Kenny - Sweet Tricia

2. Henrik von Eckermann - Fancy Me

3. Luciana Diniz - Fit For Fun 13

Niemand wist aan de tijd van Kenny te komen, waarbij Henrik von Eckermann met Fancy Me (Fortyth FRH) nog het dichtste in de buurt kwam met 39.21 seconden. Luciana Diniz en Fit For Fun 13 (For Pleasure) noteerden met 39.26 seconden de derde plaats,. Nicolas Delmotte zien we dan met Urvoso du Roch (Nervoso) terug op de vierde plaats. 

Gisteren kreeg Bart Bles in de tweede omloop van een soortgelijke rubriek nog een balk tegen met Gin D (Clinton I). Vandaag stuurde hij de BWP-er echter naar een mooie vijfde plaats met twee foutloze omlopen in een tijd van 40.02 seconden.

Voor België weet Jerome Guery een aanval te doen op het podium met Garfield de Tiji des Templiers (Quasimodo Z). Met de 13-jarige BWP-er kwam hij uiteindelijk uit op 40.19 seconden wat goed was voor een zesde plaats. Niels Bruynseels die dit weekend zijn rentree maakt met Utamaro D Ecaussines (Diamant de Semilly) weet nog een tiende plaats binnen te halen met twee foutloze omlopen. 

Resultaten