Guery, Devos en Bruynseels nemen feilloze start in eerste ronde GCL Valkenswaard

Guery, Devos en Bruynseels nemen feilloze start in eerste ronde GCL Valkenswaard

De eerste ronde van de Global Champions Manche in Valkenswaard is zonet afgelopen, en dat met succes voor diverse Belgen. De Cannes Stars staan momenteel aan de leiding, maar met veel foutloze combinaties is alles nog mogelijk. 

QUICK RESULT

1. Cannes Stars - 0 strafpunten, 142,7 seconden
2. New York Empire - 0 strafpunten, 149,38 seconden
3. Monaco Aces - 0 strafpunten, 155,48 seconden


De Cannes Stars, Margie Goldstein-Engle en Eric Lamaze, noteerden elk een snelle foutloze tijd. De Amerikaanse Goldstein-Engle werd met Dicas (Diarado) individueel vierde in 72,12 seconden, Lamaze stuurde Firkov du Rouet naar een individuele tweede plaats in 70,58 seconden. 

New York Empire van Spencer Smith en Daniel Bluman volgde op de tweede plaats, Bluman werd vijfde met de Zangersheideruin Ladriano Z (Lawito). 

Met Quel Homme de Hus (Quidam de Revel) is Jérôme Guery goed begonnen aan deze competitie. In zijn team Monaco Aces zien we ook Julien Epaillard met Virtuose Champeix (Rubins des Bruyeres). Beiden bleven foutloos, Guery werd individueel dertiende, Epaillard vijftiende. 

Ook Pieter Devos en Edwina Tops-Alexander bleven foutloos en staan als de St Tropez Pirates vierde, Niels Bruynseels en Marc Houtzager (Prague Lions) lieten ook alle balken in de lepels en staan zesde. 

Individueel werd Jos Verlooy beste Belg met Varoune (Verdi). Het duo werd tiende. De overwinning was voor Kevin Staut met Urhelia Lauterbach (Helios de la Cour II). Henk van de Pol en Looyman Z (Numero Uno) werden derde. 

Klik hier voor alle resultaten.