Fabienne Daigneux-Lange, Pascale Trenker en Gaëtan Decroix scoren in ochtendrubrieken van MET

Fabienne Daigneux-Lange, Pascale Trenker en Gaëtan Decroix scoren in ochtendrubrieken van MET

De Tour I van de Mediterranean Equestrian Tour is nog maar sinds dinsdag bezig, maar onze landgenoten rijgen de topplaatsen aan elkaar. Vanochtend zetten Fabienne Daigneux-Lange, Pascale Trenker en Gaëtan Decroix elk schitterende prestaties neer in hun rubrieken. 

QUICK RESULT GOLD 1,30m

1. Manuel Pinto - Credo-Blue
2. Geoffroy Breant - Amira des Bruyeres
3. Kayleigh Watts - Kilbarron Rue


Pinto won deze rubriek met Credo-Blue (Chacco Blue) in 61,6 seconden, Breant volgde met de Romando de l'Abbaye-dochter Amira in 62,86 seconden. Watts stuurde Kilbarron Rue (Gelvin Clover) naar het brons voor de Britten. De Ier Matt Garrigan en Carressa (Caretino) waren goed genoeg voor de vierde plaats, de vijfde ging naar Fabienne Daigneux-Lange met Fringant du Calvaire (Qody de St-Aubert). 

Silver 1,25m

Ook hier was de vijfde plaats voor ons land. Pascale Trenker en Grande Dame van 't Heike (Nabab de Reve) bleven foutloos in 66,86 seconden, Kayleigh Watts won met Harley (Quadrillo) in 63,11 seconden. Haar landgenote Joanne Mcglory volgde als tweede met Flaming Key Sr Z, Rikke Vingborg en Salitaire (Sandro Boy) werden derde voor Denemarken. 

7yo

In deze rubriek voor zevenjarige paarden won Cameron Hanley voor Ierland met de Van Helsing-dochter Tamis. Gaëtan Decroix pakte voor ons land de achtste en de negende plaats; met Gipsy King By Wisbecq werd hij achtste, Cesus de Fougnard (Dollar dela Pierre) finishte op de negende plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.