Dominique Hendrickx sluit dag in Knokke af met schitterende overwinning in CSI5* topproef

Dominique Hendrickx sluit dag in Knokke af met schitterende overwinning in CSI5* topproef

De 1,50m-hoge CSI5*-rubriek van Knokke ging vanavond naar Dominique Hendrickx met zijn tienjarige Kannan-zoon Vintadge de la Roque. In 58,24 seconden wonnen het duo dit parcours rechtstreeks op tijd. Koen De Waele won eerder de rubriek voor zesjarigen. 

QUICK RESULT

1. Dominique Hendrickx - Vintadge de la Roque
2. Bertram Allen - GK Casper
3. Cian O'Connor - Irenice Horta


Bertram Allen wist met GK Casper, een zoon van Canto, de tweede plaats te grijpen in 60,28 seconden. Een miniscule 0,04 seconde later volgde landgenoot Cian O'Connor met Irenice Horta (Vigo d'Arsouilles) op de derde plaats. 

François Mathy Jr stuurde Casanova de l'Herse (Ugano Sitte) naar de vierde plaats, Scott Brash rondde de top vijf af met Hello M'Lord (Krake ASK). 

CSIYH 1,25m

Hier won Koen De Waele met het jonge talent No Fear KDW Z, een zoon van Numero Uno. Het duo was in 36,31 een kwart seconde sneller dan Bertram Allen met Italy HDH (Cream On Top). Landgenoot Darragh Kenny werd derde met CSF Sir George (Sir Shutterfly). Emma Stoker finishte als vierde met Q Seven (Quaid), Brieanne Dofort en Nanou vh Dennehof (Elvis ter Putte) grepen de vijfde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.