Deusser snelste in barrage van Knokke, podiumplaats voor Gudrun Patteet

Deusser snelste in barrage van Knokke, podiumplaats voor Gudrun Patteet

Slechts 10 combinaties wisten zich in de vijfsterren 1m50 rubriek van Knokke vanavond te kwalificeren voor de barrage. Drie combinaties trokken zich daarna terug, waardoor de strijd om de eerste plaats alleen maar groter werd. In totaal kwamen 43 combinaties aan start. 

Quick results:

  1. Daniel Deusser - Calisto Blue
  2. Roberto Turchetto - Baron
  3. Gudrun Patteet - Sea Coast Valdelamadre Clooney


Het ging steeds sneller en sneller in de barrage, waarbij het uiteindelijk Daniel Deusser was die de rubriek op naam wist te schrijven. Hij kon hier rekenen op Calisto Blue (v, Chacco Blue) die hij rondstuurde in de razendsnelle tijd van 44.50 seconden. Daarmee dook hij onder de tijd van de Italiaan Roberto Turchetto die met Baron (v, Colman) in 45.82 seconden op de tweede plaats eindigde. Een mooie derde plaats is er voor Gudrun Patteet in het zadel van Sea Coast Valdelamadre Clooney (v. Centeuer Z) met wie ze een tijd noteerde van 48.19 seconden. 

Het is dan Efe Siyahi die met Call me Princess op de vierde plaats eindigde, voor Cian O'Connor en zijn PSG Final die hier vijfde werden. 

Christophe Vanderhasselt en Jeunesse trokken zich terug voor de barrage. Het leverde ze wel een gedeelde achtste plaats op. 

Resultaten