Denis Lynch wint in Basel, Zangersheide Alfa Jordan met Max Kühner op twee

Denis Lynch wint in Basel, Zangersheide Alfa Jordan met Max Kühner op twee

Het was een spannende strijd tussen de elf combinaties in de barrage. Denis Lynch kwam uiteindelijk als sterkste uit de bus.


QUICK RESULTS

1. Denis Lynch(IRL)  - Cristello

2. Max Kühner (AUT) - Alfa Jordan

3. Bryan Balsiger (SWI) - Jenkins ter Doorn

4. Simon Delestre (FRA) - Qopilot Batilly Z

5. Alberto Zorzi (ITA) - Vauban du Trio

Het was Denis Lynch die de laatste proef van de dag won in Basel. Hij stuurde Cristello (v. Numero Uno) foutloos over het hout in 36.80 seconden. Max Kühner volgt in 38.54 op de Zangersheide-gefokte Alfa Jordan (v. Air Jordan). Bryan Balsiger en de BWP-er Jenkins ter Doorn, een Numero Uno-nazaat volgen op de derde plek met een tijd van 38.95 en houden zo de bronzen medaille thuis.

Simon Delestre, voor Frankrijk, finisht met de eveneens Zangersheide-gefokte Qopilot Batilly Z (v. Qlassic Bois Margot) als vierde met een tijd van 39.09. Alberto Zorzi en zijn Nervoso-nazaat Vauban du Trio vervolledigen de top vijf door een tijd van 39.47 op het bord te noteren.

Bart Bles en BWP'er Kriskras DV (v. Cooper van de Heffinck) zijn de zesde foutloze combinatie in de barrage. Ze finishen met een tijd van 40.90. 

De Zweed Douglas Lindelöw en Casquo Blue (v. Chacco-Blue) noteren een strakke tijd van 37.44, maar tikken een balk af en eindigen zo op zeven. Het is Audrey Geiser die met BWP'er Holiday X (v. Liandero) voor de tweede top tien-klassering zorgt voor Zwitserland door naar een achtste plaats te springen. 

Daniel Deusser en BWP'er Kiana van het Herdershof (v. Toulon) vinden we tot slot op plaats negen, Marcus Ehning en A la Carte NRW (v. Abke 4) sluiten dan weer de top tien af. 


Onze eigen Pieter Devos en Carpe Diem DV Z (v. Contact van de Heffinck) zetten een snelle tijd neer in het basisparcours, maar tikken helaas een balk af. Ze worden uiteindelijk veertiende. 


Resultaten