Charlotte Philippe wint Silver Grand Prix in Lier

Charlotte Philippe wint Silver Grand Prix in Lier

Afgelopen weekend wist de Waalse amazone, Charlotte Philippe de Silver Grand Prix in Lier op haar naam te schrijven. Samen met Godiva S (Andiamo Z) hield ze Ivan Dalton achter zich in de 1.35m rubriek.

Vijf combinaties slaagden erin de herkansing foutloos af te werken. Zowel Charlotte Philippe als Ivan Dalton met Benitot des Carmilles (Nino de Beaufor) hielden de chrono onder de 35 seconden. Olivier Vandamme werkte het podium af met onder het zadel Infinity. 

Vandamme strandde ook op de vijfde plek, dan wel met Carla. De top vijf werd afgewerkt door de Oost-Vlaamse springruiter, Geoffrey Cobbaut die zijn Lambada D naar de vierde plek loodste.

De 1.25m winst kwam eerder op naam van Laurent Nuyens. Nuyns wist als enige de timer onder de 27 seconden te houden met onder het zadel Just Daddy P. Bert Panneels volgde op de tweede plaats. Samen met Lavendel Van het Beetjen bleef Panneels Louisa Dangela met Velluto Rosso voor.

Kyle Cuypers hield de concurrentie achter zich in de 1.15m rubriek. Samen met Mystic Lady van 't Buxushof bleef Cuypers Magalie Maes met First Choice en Wesley Carmans met Genifer voor.

Alle resultaten