Celine Schoonbroodt schittert in Longines Masters Grand Prix van Parijs

Celine Schoonbroodt schittert in Longines Masters Grand Prix van Parijs

De 1.60m Longines Masters Grote Prijs in Parijs bleek een moeilijke opgave. De tijd stond krap en het parcours zorgde voor een technische uitdaging die heel wat ruiters deed beslissen op te geven. Simon Delestre won uiteindelijk als laatste ruiter aan de start.


QUICK RESULTS

1. Simon Delestre - Hermes Ryan
2. Kevin STaut - For Joy van't Zorgvliet
3. Roger Yves Bos - Sangria du Coty


Slechts zes combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing in deze Grand Prix. Voor België kampte Céline Schoonbroodt met de te kloppen tijd. Samen met Cheppetta (Chepetto) stelde de Belgische amazone zich zo op op de achtste plaats.De Franse ruiters domineerden met Simon Delestre op kop in het zadel van de 14-jarige Hermes Ryan (Hugo Gesmeray). Het paar kwam als laatste aan de start en dook meteen enkele tienden van een seconde onder de tijd van Kevin Staut met de 14-jarige BWP-ruin, For Joy van 't Zorgvliet (For Pleasure).


Staut volgde op de tweede plaats voor Roger-Yves Bost met onder het zadel de 13-jarige SF-merrie, Sangria du Coty (Quaprice Bois Margot).


Net buiten het podium stelde Darragh Kenny zich op op de vierde plaats met de 9-jarige Colestus-zoon, Classic Dream. De top vijf werd afgewerkt door Felicie Bertrand met Sultane Des Ibis (Quidam de Revel).


Ook Olivier Philippaerts en H&M Legend of Love (Landzauber) stelden zich met één springfout op in de prijzen.Uitslag