Hiermee bleef ze Brent De Schrijver voor die met Konquistador van Orchid's op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie liet allen balken in de lepels en finishte in 30,66 seconden. 

Clémentine Lux en Bounty namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 30,66 seconden. Estelle Gerard (Vico Des Flagues) en Eliza Mespouille (Valrhona De Beaufort) vervolledigden de top vijf op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

1m pony's

In de 1m00 rubriek voor pony's ging de overwinning naar Chloé Hoste. Zij reed Enjoy (v. Mentos) foutloos rond in 25,30 seconden. Zoë Verschooten en Speedy eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 25,39 seconden. Chloé Hoste eindigde niet enkel op de eerste maar ook op de derde plaats. Ze haalde hiervoor Kodjo Van Orchid's (v. Kanshebber) van stal.

Julie Strauven (Cara D.J.) en Jos Van De Mierop (Magival Feeling V Stal D'Hoeve) vervolledigden de top vijf.

90 cm pony's

In het 90 cm ging de overwinning naar Pieter Jan Anthonissen. Hij reed Quanto foutloos rond in 24,01 seconden. Julie Strauven en Jabelle M.c.a (v. Kantje's Armando) namen de tweede plaats voor hun rekening. Voor Marthe-Louize Dieu en Donita van den Ham was er een derde plek. 

Klik hier voor alle resultaten